söndag 15 maj 2011

Underbara Söndagmorgon

Ja hörrni nu har vi en sådan där härlig söndagmorgon igen, då det vankas sen långfrukost med DN-läsning i timmar och livsfunderingar vid frukostbordet.

Brytbrödet hade en av våra fina vänner med sig hit i går till vår inställda utomhusgrillning som istället omvandlades till ett knytkalas i vårt kök. Med köttgrillning i ugnen, krämig potatisgratäng, ostbricka, grekisk sallad och en massa härliga vänner. Sedan satt vi och pratade strunt tills långt in på natten, så i dag är både jag och mannen lite sega och träningsvärken har blivit ännu värre även utan fotbollsgolf. Vädret som i går visade sig från sin allra sämsta sida verkar i dag bjuda på både solsken och lite mer värme, så efter intagen frukost vankas det i alla fall någon form av utomhusaktivering. Förmodligen i form av en härlig lemurenpromenad. Vad har ni för er en Söndag som denna?

3 kommentarer:

  1. Så mysigt ni hade det igår :) Och morgonen verkar också toppen! :) Jag och dottern ägnade förmiddagen åt att titta på reprisen av alla 25 bidragen igen. Sedan lunch och röjande och kastande av skräp och gamla kläder. Ha en bra ny vecka! :)

    SvaraRadera
  2. åh, det lät som att det blev lyckat ändå!:)
    härlig söndagsfrukost!

    vi åkte på vårmarknad med massa ekologiska utställare på en gård utanför stan, sen kom iskylande blåst och ovädersmoln, och himlen öppnade sig lagom till när vi satte oss i bilen och åkte på två gårdsloppisar!

    SvaraRadera
  3. Å så jäkla ljuvligt det lät!
    Vi är dödströtta efter möhippa och svensexa och försöker mest göra så lite som möjligt :)

    Kram

    SvaraRadera