söndag 13 mars 2011

Grillpremiär

I dag efter en härlig promenad i solsken och en sval vårbris var vi alla överränns om att det enda rätta var att inhandla lite korv, bröd, rostad lök och senap för att sedan tända den stora utomhusgrillen hos mina föräldrar och inviga våren. Så det gjorde vi och inte något kunde smakat bättre än grillad korv på en av vårens första riktiga dagar.

..och inte var det bara vi som glatt glufsade i oss korv efter en skön promenad. Dessa herrar fick även de avnjuta lite grillad korv. Den något gråhåriga herren längst ner har uppnått den aktningsvärda åldern 16-år och var givetvis den som fick mest korv av oss alla, med all rätt.
Hur har en Söndag varit?

8 kommentarer:

  1. Gråhåriga herrar i beundransvärd hög ålder har all rätt att få mycket korv. För övrigt låter det underbart med vårens första grillning.

    SvaraRadera
  2. 16 år!!!! WOW! Eller skriver man VOV! Vilken ynnest att få levt ihop så länge...

    KRAM LISA

    SvaraRadera
  3. Underbart med lite grillning. 16 år! Wow!

    SvaraRadera
  4. Vilken underbar söndag i det fina vårvädret ni hade. :) Årets första grillning är speciell och smakar extra gott. Och självklart ska den äldste herren ha mest korv. ;)

    Jag hoppas att veckan blir lika fin den! :)

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  5. Åh, så mysigt med grillning!

    SvaraRadera
  6. 16 år, bra jobbat!:) våran kära hund fick 13 fina år, sen fick hon somna in i julas för gott, för mycket krämpor som inte gick att läka.:(

    grillat är sååå fantastiskt gott!

    SvaraRadera
  7. första grillningen är ett säkert vårtecken!

    SvaraRadera