fredag 8 juli 2011

Semesterns kickoff - pool party med jobbgänget

Gårdagens poolparty blev sådär härligt avslappnat och fantastiskt som det bara kan bli när semestern precis har börjar och flera veckors ledighet hägrar i horisonten. Vi samlade ihop oss hos den mest skånska av våra arbetskamrater, hon som kan svära som en hel karl och samtidigt vara sådär härligt varm och omtänksam. Där badades det i poolen både med och utan kläder, framåt kvällen grillade vi och trängde ihop oss i det lilla mysiga tältet som stod uppställt i trädgården. En riktig härlig sommarkväll som skvallrar om hur det kan bli alla dessa sommardagar som vi har framför oss.

I dag drar jag och mannen till stugan i bohuslän för att slappa, grilla, bada och hänga på bryggan. På Söndag kommer allra bästa vännen och hennes Anders dit för att sällskapa oss, vilket ska bli otroligt mysigt. Så närmst på schemat står alltså bolhuslänsutforskning. Vad har ni för er?

8 kommentarer:

  1. Vad underbart det låter! Vi passar på att vara ute så mycket som möjligt nu när vädret är så fint :) Det är fantastiskt!

    SvaraRadera
  2. det ser helt underbart ut! jag tillbringar min tid på ölandstränder, bakar jordgubbstårtor och drömmer om att åka iväg. glad sommar!

    SvaraRadera
  3. Ujuj vad härligt, hade mer än gärna suttit där jag med..! :-)

    SvaraRadera
  4. Så himla underbart! Den översta bilden är ljuvlig!

    SvaraRadera
  5. Låter helt underbart - både poolparty och semester! :)Jag hopas ni njuter av härigt lediga och soliga dagar och bara är. :)

    Här hemma är det sommarlovslunk som gäller och just nu blir det mest bad, utomhus, målande, glass, godmat och skrvande som gäller. ;)

    Njut av sommaren och ha det gott!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  6. Ni har det precis så där somrigt och härligt som man ska på semestern.
    Här är det mest hemmafix som gäller, det blir så fint så :)

    SvaraRadera