fredag 29 juli 2011

Salta klippor och ny energi

Snart är det dax att börja avrunda semestern, på måndag är det en vecka kvar av sovmornar, långa frukostar, bad och pocketläsande för min del. Just nu befinner vi oss i bohuslän igen och jag verkligen älskar det. Här besöker vi loppisar, grillar, äter glass, solar och allt annat som man gör varma sommardagar som dessa. Jag samlar energi som aldrig förr och bara njuter av lediga dagar.

Det har varit ganska dåligt på bloggfronten nu ett tag, mest för att jag inte ha velat ha några måsten under semestern och för att jag har varit i behov av en paus. Nu har energin och kreativiteten börjat återvända och jag känner återigen lust för att titta inom här var dag för att göra små uppdateringar.

Nu drar vi ner till klipporna för att rasta vovven och för att njuta av lite kvällssol och svalkande bris innan vi återigen tänder grillen och fyller kvällsluften med grillos. Och ja, vi, vi hörs ju i morgon igen.

2 kommentarer:

  1. Hav och klippor är fantastiskt fint - njut! :-)

    SvaraRadera
  2. Underbara semesterdagar ni njuter av! Precis som det ska vara och bloggar mindre gör nog de flesta av oss nu under sommarmånaderna. Det är så mycket annat som lockar. Så skriv när du har tid och lust. Det är alltid lika roligt att se ett nytt inlägg från dig men det ska kännas roligt att blogga och ibland behöver man pausa lite och tanka energi.

    Sköt om dig rara du och njut av sista semesterveckan nu!

    Kram Lotta

    SvaraRadera