torsdag 23 juni 2011

Balkongdrömmen börjar bli verklig

Nu har alla saker hittat sin plats ute på balkongen och det är bara lite småpyssel som fattas. Såsom lite mera grönt att hänga på balkongräcket, några blommor till och självklart ett gäng med lyckter och värmeljus. Dessutom måste vi leta upp någon form av upphängningsanordning till de två blå rislamporna med solceller i som vi har hittat på ikea. Med dem i taket tror jag att mysfaktorn når oanade höjder. Det börjar att bli precis så som jag hade tänkt att det skulle bli, en liten mysig oas som andas natur här mitt inne i stan. Jag är så jäkla glad över att jag hittat mitt marrocanska tebord som jag har tjatat om i en hel evighet nu, det blev lite pricken över i:et. Dessutom sprang jag på två pallar i rätt blågröna färg som andas industrikänsla och bara kändes rätt till resten av balkonggrejerna. Hade från början tänkt mig vita klaffstolar men jag tror faktiskt att det blev bättre såhär.

Ja nu ska jag minsann hälla upp ett glas vin, springa ner till vår lilla Italienska kvarterskrog runt hörnet och hämta mig en pastasallad som skall intas ute på balkongen. Förmodligen kommer jag sitta där ute som en manisk balkonginredare och klappa på min fina palm ett litet tag nu, ren och skär inredningslycka helt enkelt.

12 kommentarer:

  1. Det blir ju jättefint!! Bra jobbat :)

    SvaraRadera
  2. Vilken jättehärlig balkong, ser så varmt o fint ut!

    SvaraRadera
  3. Oj vad det ser fint ut!! Verkligen snyggt OCH mysigt! Visst blir man lyckliga när man hittar det man absolut önskat sig. Bordet är jätte fint. Jag skulle också kunna tänka mig ett sådant. Pallarna passar in toppenbra :) Det märks att du tänkt igenom hur du vill ha det! Ha en riktigt TREVLIG MIDSOMMAR du också!! Hoppas salladen smakade bra ;)

    SvaraRadera
  4. ser jättefint ut! pallarna var verkligen pricken över i:et tycker jag, härlig kontrastigt!:)
    glad midsommar till dig!

    SvaraRadera
  5. Helt otroligt superfint! Jag har i alla år dissat inglasade balkonger men sen en tid tillbaka har jag insett att de är helt outstanding!

    SvaraRadera
  6. Vad harmoniskt och fint. Brickbordet gillar jag skarpt.

    SvaraRadera
  7. Ser jättehärligt ut - grattis till det! :-)

    SvaraRadera
  8. Vad FINT det blir! :) En härlig balkongoas där ni kan sitta och bara njuta av livet. Vad roligt när man springer på just det där som man har letat efter och det blir precis så bra som man har hoppats på. :)

    Njut av din söndag kära du, kanske ute på balkongen? ;)

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  9. Vad härlig din balkong ser ut! Jag har grejat lite på min altan men den är inte alls lika fin som din balkong.

    SvaraRadera
  10. Sitter på aktuell balkong nu med lemuren intill medan du är på inspelning. Vi saknar dig...

    SvaraRadera
  11. superfint har du fått det på balkongen!

    SvaraRadera