tisdag 10 maj 2011

Jelly Belly - tävling!

Jag vill tacka för alla fina kommentarer som jag fick i går på mitt inlägg om vad jag ska blogga om, nu vet jag. Jag kör helt enkelt på som vanligt, kanske med lite fler outfitsbilder. Som tack för det kör jag helt enkelt en liten tävling.

Det är pappa sparrisodlaren som generöst har skänkt priset. Han har nämligen nyligen köpt in ett helt gäng med Jelly Belly-askar som skall säljas i gårdsbutiken i sommar. Alla som har varit i närheten av USA har koll på detta godis, för er andra kan jag säga att det är godisbönor med smak och det finns en hel uppsjö med smaker. Fantastiskt roliga är de i alla fall och väldigt typiskt amerikanska. En böna med smaken blueberry är speciellt framtagen för den forna presidenten Ronald Reagan som var ett stort fan, så stort att Air Force One hade en speciell Jelly Belly hållare. Det ni! Sedan har vi såklart de mindre goda bönorna med bland annat smak av poppade popcorn, vilka mest smakar smör om ni frågar mig. Vilket faktiskt är hysteriskt roligt och lite av charmen med dessa knasgodisar.

För att tävla lämnar du helt enkelt ett meddelande här nedan med din mailadress, vilket ger en lott. Vill du dubbla chanserna till vinst tipsar du om tävlingen på din blogg, vilket ger två lotter. Tävlingen pågår veckan ut.

13 kommentarer:

  1. Rolig tävling, jag är helt klart på! Jag har faktiskt aldrig smakat de där bönorna men är grymt nyfiken.
    decdia@gmail.com

    SvaraRadera
  2. Åh en tävling! Den vill jag vara med på. Inte för att jag får äta de goda godisarna men jag kan överraska min man med en smak av USA. Det skulle göra honom lycklig.

    SvaraRadera
  3. Helknasigt godis som jag aldrig testat men gärna skulle vilja. Klart jag är med. Tipsar om tävlingen hos mig dessutom.
    telmus(snabel-a)msn(punkt)com

    SvaraRadera
  4. Jag måste vinna!! MITT FAVVOGODIS SEN TIDEN I NEW YORK!Iof äter jag inte godis just nu, men tänk dig, när jag väl äter och detta blir det första...jag är med så klart :)

    djelebean@gmail.com

    SvaraRadera
  5. Åh - jag ÄLSKAR Jelly Beans! Vill absolut vara med! :-)

    SvaraRadera
  6. Jag vill också vara med, jätte goda godisar om man frågar mig <3 Linda_k14@hotmail.com

    SvaraRadera
  7. Tävling OCH godis? Det är ju perfekt! Klart jag vill vara med! :) Givetvis så slänger jag ut det på min blogg också!
    Det är kul med utmaningar och tävlingar!

    SvaraRadera
  8. Självklart vill jag vara med och tävla om chansen att vinna Jelly Beans! :) Jag har aldrig smakat dem men blir hur sugen som helst när jag läser din beskrivning. Låter spännande, knasigt och gott - allt i ett. ;)

    minplatsisolen@hotmail.se

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  9. Hehe glömde i min iver att lämna min mailadress. *s*
    emmasipod@emschen.se

    SvaraRadera
  10. Jag som ÄLSKAR Jelly Beans..
    Brukar alltid beställa hem om jag känner någon som ska dit, men nu var det några år sedan. Min mailadress är hedakicki@hotmail.com

    PS. jag har även länkat i min blogg ;)

    SvaraRadera
  11. Nähä min förra kommentar kom inte med. :(

    Jag vill vara med i tävlingen! Har även lagt ut det på min blogg!
    emmasipod@emschen.se

    SvaraRadera
  12. Min kommentar försvann i bloggkaoset härom dagen så jag skriver igen för självklart vill jag vara med i din fina tävling. :) Jag har aldrig smakat Jelly Beans tidigare med efter ha läst din beskrivning är jag helt övetygad om att de skulle bli en hit här hemma. De låter fantastiskt och galet goda. Så jag hoppas på tur!

    minplatsisolen@hotmail.se

    Sköt om dig!

    Kram Lotta

    SvaraRadera