onsdag 18 maj 2011

I dag är en annan dag

Efter tio-timmars sömn känns allting bra mycket bättre. Den där dimman har skingrat sig och varje steg känns lite lättare. Tror nog Diana har rätt i att det är allergi som spökar och totalt däckar oss allergiker.


Har precis följt min äldsta och absolut bästa vän till bilen efter en lång, mysig frukostdejt med efterföljande promenad i slottsparken. Henne träffar jag alldeles för sällan numera då hon och hennes sambo envisas med att bo kvar i Göteborg medan jag vill ha henne på ungefär en armlängds avstånd, typ i grannhuset hade passat utmärkt. Nu ska vi dock träffas i dagarna tre med avslutning på Fredag nere i Helsingborg, där vi först ska ta oss en shoppingtur för att sedan bege oss till en lokal pub där mannen och hans musikervän har en spelning. En mycket bra start på en helg fullspäckad av trevliga aktiviteter.

Det absolut bästa är ändå såklart att bara få hänga med bästa vännen och göra mest ingenting. Prata om livet och planera nya roliga äventyr att se fram emot, ungefär som när vi för en fyra-fem år sedan fick för oss att vi skulle åka på festival. Vi bestämde en helg när vi båda var lediga och letade sedan med internets hjälp upp en festival som ägde rum just dessa dagar. Vilket slutade med att vi åkte på country-festival i Tranås och bodde på världens mysigaste lilla pensionat. Helgen blev helt galet trevlig, med nya vänner för livet och med linedancesteg i benen. Den där festivalen hade vi aldrig valt själva, nu blev det helt enkelt festivalen som valde oss och vi kunde nog inte ha haft det roligare. Ett minne för livet helt enkelt och det är fler sådana vi planerar för just nu.

4 kommentarer:

  1. Hon den Diana är en vis kvinna... ;)
    Så ni ska till mitt fina vackra Helsingborg, skoj! Har ni varit här innan?

    SvaraRadera
  2. En glad-vägg - vilken grej!

    Och vad kul att ni smider planer, låter jättekul!

    SvaraRadera
  3. Vad himla roligt att göra på det sättet - inspirerande! :-)

    SvaraRadera
  4. Diana - ja verkligen!! :-) Absolut, Helsingborg ligger ju nära så där har jag varit många gånger tidigare och jag gillar verkligen den staden. Mannen ska ju ha en spelning där oxå så det blir trevligt!

    Catrin - Ja jag tror att en gladvägg skulle vara alldeles kanon faktiskt!

    Tinajo - Hmm urmysigt!

    SvaraRadera